Iš B grupės dugno atsispirti bandantis Zaporožės klubas jau susitikimo pradžioje susikūrė apčiuopiamą 3 įvarčių persvarą (6:3), kurią išlaikė iki pat kėlinio pabaigos – 19:16.

Įprastai šį sezoną „Motor“ itin prastai žaidžia antrąsias rungtynių dalis. Ne išimtis buvo ir šio mačo antrojo kėlinio pradžia, per kurią „Porto“ išlygino rezultatą – 20:20. Vis dėlto varžovams spurto ukrainiečiai pratęsti neleido ir patys laimėjo atkarpą 3:0 (23:20). Pora kartų „Motor“ persvara buvo šoktelėjusi ir iki 6 įvarčių (29:23 ir 31:25), tačiau pergalę lietuvio ekipa iškovojo 33:29.

Iš Utenos kilęs A. Malašinskas buvo vienas rezultatyviausių savo ekipos žaidėjų. Įžaidėjas šiame mače pelnė 6 įvarčius (6/9 metimai).

Lietuvis šį sezoną stipriausioje Europos lygoje jau yra pelnęs 42 įvarčius.

Po 6 įvarčius „Motor“ šiame mače surinko dar du žaidėjai – Maksimas Babičevas ir Barisas Puchovskis. „Porto“ klube po 6 kartus pasižymėjo Andre Gomesas ir Diogo Branquinho.

„Motor“ po 10 sužaistų rungtynių savo sąskaitoje turi 4 taškus ir 5 atsilieka nuo 6 vietoje esančios Skopjės „Vardar“ (Šiaurės Makedonija) ekipos.

Į kitą varžybų etapą patenka po 6 stipriausias pirmųjų dviejų grupių komandas.

Toje pačioje grupėje žaidžianti Monpeljė „Montpellier“ (Prancūzija) ekipa su Jonu Truchanovičiumi šiuo metu su 11 taškų yra trečioje vietoje ir kitas rungtynes žais su Kylio THW (Vokietija).

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją