Pakeliui į finalą M. Paškevičius nugalėjo rumuną Vladutą Simionescų, Sejono žemyno jaunimo (iki 23 metų) vicečempioną austrą Danielį Allerstorferį bei Universiados bronzos medalininką rusą Renatą Daidovą.

Tai trečiosios šį sezoną tarptautinės dziudo imtynių varžybos, kuriose M. Paškevičius tampa prizininku – vasario viduryje jis užėmė trečią vietą tarptautinėse varžybose Austrijoje, o kovo pradžioje iškovojo sidabrą turnyre Čekijoje.

Moterų varžybose septintą vietą svorio kategorijoje virš 78 kg užėmė Santa Pakenytė.

Pirmoje kovoje lietuvė nepaliko vilčių Anaid Mchitarian iš Rusijos, antrojoje pralaimėjo Europos pirmenybių penktosios vietos laimėtojai bei bronzą Samsune iškovojusiai turkei Gulsah Kocaturk, o dvikovoje dėl penktos vietos tik teisėjų sprendimu nusileido Sarah Trabelsi iš Tuniso.

Turnyre Samsune nepasisekė Karoliui Baužai, kuris pirmojoje kovoje nusileido Peteriui Paltchikui iš Izraelio ir buvo priverstas pasitraukti iš varžybų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)