Pirmą varžybų dieną galiūnai dalyvavo trijose rungtyse – padangų vertimo, vilkiko traukimo ir svorio atkėlimo.

Martynas buvo nepralenkiamas padangų vertimo rungtyje – ją užbaigė per 36,11 sek., artimiausius varžovus aplenkdamas daugiau nei 17 sek., o kitose rungtyse atitinkamai buvo penktas ir šeštas. Po pirmos varžybų dienos turnyrinėje lentelėje jis atsidūrė penktoje pozicijoje.

Antrą varžybų dieną laukė dvi rungtys – rąsto kėlimo ir svorio laikymo. Dešimt kartų iškėlęs rastą, Martynas užėmė antrą vietą. O svorio laikymo rungtyje dėl techninių nesklandumų patyręs nesėkmę liko devintas – bendroje įskaitoje nukrisdamas į šeštą poziciją.

Dramatiška kova vyko paskutinę varžybų dieną.

Turnyrinėje lentelėje pirmas sportininkų šešetas minimalia taškų persvara žengė vienas šalia kito, pretendavo į prizininkų trejetą.

Tačiau visose likusiose trijose rungtyse Martynas Brusokas demonstravo fantastiškus rezultatus – estafetėje ir akmenų sukėlime Martynas neturėjo lygių, o karučio vežime užėmęs antrą vietą, surinko 59,5 taško ir tapo pasaulio jaunimo vicečempionu.

Martyną aplenkė tik anglas Paulas Smithas (63.5 tšk.). Trečias liko kanadietis Wesley Moose'as (56,5 tšk.)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)