LTOK vadovai lankėsi Lietuvos ambasadoje Londone, susitiko su Lietuvos ambasadoriumi Jungtinėje Didžiosios Britanijos ir Šiaurės Airijos Karalystėje Oskaru Jusiu, kitais ambasados darbuotojais ir aptarė būsimus bendrus darbus prieš olimpines žaidynes ir jų metu.

Pasak LTOK svetainės internete, olimpinius objektus kol kas leidžiama apžiūrėti tik iš lauko, nes viduje dar vyksta apdailos darbai.

Olimpiniame kaimelyje jau įrengi keli parodomieji kambariai. LTOK vadovai su ambasados darbuotojais aptarė numatomus renginius žaidynių dienomis, galimybes įrengti Londone lietuvių - sporto mėgėjų susibūrimo vietą.

Visas viešnagės dienas LTOK vadovus lydėjo ambasados darbuotojas Giedrius Tamošauskas, kuris talkins Lietuvos olimpinės delegacijos vadovams ir Londono olimpinėse žaidynėse.

Beje, Lietuvos ambasada Londone iš savo senų patalpų greit persikels į naują, modernią rezidenciją, esančią labai patogioje Didžiosios Britanijos sostinės vietoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją