Į Dohą susirinko daugiau nei 1200 nacionalinių olimpinių komitetų atstovų iš viso pasaulio, juos Asamblėjos pradžioje pasveikino Tarptautinio olimpinio komiteto prezidentas Thomas Bachas.

Dohoje posėdžiaus įvairios ANOC komisijos, prisistatys 2024 m. olimpines ir parolimpines žaidynes pretenduojantys rengti miestai – Los Andželas, Budapeštas ir Paryžius, bus išdalinti ANOC apdovanojimai ryškiausioms Rio de Žaneiro žaidynių žvaigždėms.

ANOC buvo įsteigta 1979 m., šios organizacijos tikslai – atstovauti nacionalinių olimpinių komitetų interesus, skatinti jų bendradarbiavimą, skleisti Olimpinio judėjimo idealus ir Olimpinės chartijos principus, skatinti gerojo valdymo praktikas nacionaliniuose olimpiniuose komitetuose ir mažinti diskriminaciją.

LTOK yra savarankiška, ne pelno siekianti, visuomeninė, pasaulio olimpiniam judėjimui, o taip pat ir ANOC priklausanti organizacija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją