LTOK antrojo laipsnio ženklas „Už nuopelnus“

Kęstutis Latoža (70 m.) – buvęs ilgametis Lietuvos jaunių, jaunimo ir vyrų futbolo rinktinių žaidėjas. Nuo aštuoniolikos metų iki 1983-ųjų žaidė Vilniaus „Žalgirio“ futbolo meistrų komandoje, sužaidė 515 rungtynių ir į varžovų vartus įmušė 50 įvarčių. Po aktyvaus sporto treniravo Vilniaus pedagoginio universiteto „Šviesos“ klubo komandą, LOSC ekipą, Lietuvos jaunučių, jaunių ir jaunimo rinktines. Taip pat treniravo Vilniaus „Žalgirį“, o 1998-1999 metais dirbo su Lietuvos futbolo rinktine.

Romualdas Brazauskas (60 m.) – ilgametis tarptautinės kategirjos krepšinio teisėjas, 10 kartų teisėjavo Eurolygos finale, penkiuose Europos čempionatuose, dviejuose pasaulio čempionatuose ir ketveriose olimpiados žaidynėse, iš kurių dvejose teisėjavo finale. Lietuvos krepšinio lygos direktorius.

Ilona Judita Zuozienė (60 m.) – ilgametė Lietuvos sporto universiteto docentė, mokslų daktarė, daugelio mokslinių darbų ir straipsnių autorė, sėkmingai įgyvendina mokslinius projektus. Aktyviai dalyvauja visuomeninėje ir sporto veikloje. Lietuvos plaukimo federacijos viceprezidentė, ketverius metus vadovavo šiai federacijai. Kauno plaukimo klubo „Kiras“ pirmininkė.

LTOK prizas „Citius. Altius. Fortius“

Ringa Baltrušaitė (50 m.) – daugkartinė Lietuvos šaudymo iš lanko čempionatų daugiakovės laimėtoja, šaudymo iš olimpinio lanko daugkartinė Lietuvos čempionė ir rekordininkė, pasaulio ir Europos čempionatų dalyvė. Buvusi ilgametė Lietuvos lankininkų federacijos generalinė sekretorė, tarptautinės kategorijos teisėja. Veda mokymos ir kursus Lietuvos teisėjams, taip pat kviečiama vesti mokymus į Baltijos šalis ir Suomiją. Lietuvos sporto federacijų sąjungos administratorė.

Remigijus Arlauskas (50 m.) – Lietuvos nacionalinės slidinėjimo asociacijos prezidentas, buvęs Lietuvos orientavimosi sporto federacijos viceprezidentas, dalyvavęs Nagano žiemos olimpinių žaidynių kultūrinėje programoje surengtose orientavimosi slidėmis varžybose. Parengė pirmąjį snieglentininką Arą Arlauską, kuris dalyvavo Lilehamerio jaunimo žiemos olimpinėse žaidynėse. Aktyviai rūpinasi slidinėjimo disciplinų plėtra šalyje ir organizuojant tarptautnius slidinėjimo renginius.

LTOK medalis „Už nuopelnus olimpizmui“

Gintautas Statkevičius (50 m.) – Lietuvos bokso federacijos viceprezidentas, Marijampolės bokso federacijos prezidentas. Aktyviai ir neatlygintinai rūpinasi bokso sporto šakos išsaugojimu, populiarinimu ir plėtra, organizuojantis bokso renginius.

Vidmantas Valys (50 m.) – Vilniaus sporto mokyklos „Tauras“ regbio treneris ir laikinai einantis mokyklos direktoriaus pareigas. Eilę metų buvo Lietuvos jaunių, jaunimo ir suaugusiųjų regbio rinktinių treneriu. Šiuo metu yra Lietuvos regbio federacijos trenerių tarybos pirmininkas. Treniruoja Vilniaus regbio akademijos vyrų, jaunimo ir vaikų komandas. Atgaivimo Vilniaus regbio klubo „Geležinis vilkas“ veiklą. Globoja ir remia Vilniaus miesto globos namų auklėtinius, kviečia juos žaisti regbį, teikia paramą.