Buvo aplankytas ir išsamiai apžiūrėtas svarbus Lietuvos žiemos sporto šakų objektas Elektrėnų ledo rūmai. Susitikime dalyvavo Lietuvos ledo ritulio federacijos prezidentas Petras Nausėda, Elektrėnų savivaldybės meras Kęstutis Vaitukaitis, administracijos direktorius Arvydas Vyšniauskas ir kiti miesto vadovai.

„Susitikimas įvyko labai produktyvus ir tuo pačiu nuotaikingas. Buvo aprodytas objektas iš visų įmanomų pusių: nuo tribūnų iki sportininkų persirengimo kambarių, nuo ledo valymo mašinų iki neįrengto antrojo aukšto. Renovuotai čiuožyklai būtina nauja ledo valymo mašina, kurios viena savivaldybė nepajėgi įsigyti, todėl ieškomų sprendimų kaip tai įgyvendinti.

Susitikimo metu Olimpinio komiteto vadovais, bei Seimo Jaunimo ir sporto reikalų komisijos pirmininku pavyko aptarti aktualius ledo rituliui klausimus: infrastruktūros plėtros galimybes kituose Lietuvos miestuose, komandinių sporto šakų galimybes ir perspektyvas bendrame sporto kontekste“, – sakė Petras Nausėda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)