Susitikę su LTOK prezidente Daina Gudzinevičiūte ir generaliniu sekretoriumi Valentinu Paketūru Europos dviračių sąjungos vadovai gyrė mieste prie Nevėžio vykusias varžybas, jų rengėjus ir žiūrovus. Jie sakė, kad čempionatu liko patenkinti ir sportininkai, ir treneriai, ir vadovai. LTOK prezidentė pirma išgirdo puikius atsiliepimus apie Lietuvoje surengtą Europos dviračių treko čempionatą.

LTOK prezidentė D. Gudzinevičiūtė Europos dviračių sąjungos prezidentą W. Walkiewiczių ir Europos dviračių sąjungos garbės prezidentą V. Holeceką apdovanojo LTOK lėkštėmis. Savo ruožtu svečiai įteikė federacijos apdovanojimus D. Gudzinevičiūtei ir R. Bakučiui.

Įvyko dalykiškas pokalbis apie dviračių sporto plėtrą Europoje ir Lietuvoje, apie galimybes Panevėžio treke surengti daugiau svarbių tarptautinių varžybų, gal būt net pasaulio dviračių treko čempionatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)