Vilniaus klubui 13 taškų pelnė Robertas Juchnevičius, 9 – Artūras Vincelovičius, po 7 – Lukas Každailis ir Jonas Rakickas.

Šiaulių komandoje 14 taškų pasižymėjo Edvinas Vaškelis, 7 – Paulius Masiukevičius.

Vilniaus klubui Supertaurę įteikė LTF prezidentas Marius Vasiliauskas.

„Sunku kalbėti apie rungtynes, nes realiai visą laiką arba mes klydome, arba varžovai. Mes tiesiog mažiau klydome ir dėl to laimėjome, bet gero žaidimo nepavyko pademonstruoti. Žiūrovams norėtųsi parodyti aukštesnio lygio žaidimą“, – sakė Vilniaus ekipos treneris Vasilijus Burakinskis.

Nedidelėje „SM Tauro“ sporto salėje vos tilpo visi žiūrovai. Vilniaus ekipos trenerį maloniai nuteikė toks žmonių susidomėjimas.

„Didžiausias šių rungtynių pasiekimas – didelis žiūrovų skaičius. Džiugu, kad atėjo tiek daug žmonių, kurie palaikė mus arba šiauliečius. Esu labai dėkingas visiems, kurie čia atėjo. Norėtųsi, kad toks susidomėjimas išliktų ir ateityje“, – vylėsi V. Burakinskis.

Šiaulių komandos treneris Modestas Strockis pagrindine pralaimėjimo priežastimi įvardino patirties trūkumą.

„Pagrindinė pralaimėjimo priežastis buvo ta, kad mūsų jauniems žaidėjams pritrūko tokio lygo rungtynių patirties. Mes esame jaunesni ir gaila, kad nepavyko laimėti, tačiau tikiu, kad žiūrovams buvo įdomu stebėti rungtynes. Galvoju, kad jaunimas nesusitvarkė su jauduliu, bet šiaip esu patenkintas savo komanda. Stengsimės pasimokyti iš klaidų ir ateityje atsirevanšuoti varžovams“, – teigė M. Strockis.

Lietuvos čempionė „Vilniaus kolegijos-Flamingo Volley“ ekipa ir LTF Didžiosios taurės laimėtoja „Elgos-Master Idea-SM Dubysos“ komanda šiame sezone varžysis ne tik Lietuvos pirmenybėse, bet ir Baltijos lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)