Regionų rinktinės prieš tai turėjo trumpalaikes stovyklas, kuriose ir buvo atrinktos bei suformuotos komandos. Viso turnyre dalyvavo 66 perspektyviausi rankininkai iš visos Lietuvos.

Pirmose pusfinalio rungtynėse susikovė Aukštaitijos ir Dzūkijos komandos, pajėgesni buvo aukštaičiai –18:11 (6:5). Antrąjį pusfinalį laimėjo žemaičiai, 25:22 (12:10), įveikę „Centro“ regiono atstovus. Trečią vietą turnyre iškovojo dzūkai, po permainingos kovos 17:15 (8:7) nugalėję „Centro“ rankininkus. Finale taip pat vyko atkakli kova, kur aukštaičiai rungtynių pabaigoje 20:18 (9:8) palaužė žemaičius.

Geriausiais žaidėjais pripažinti Alanas Bogdziunas iš Eišiškių, Šarūnas Avdejenkovas iš Vilniaus, kaunietis Gustas Rinkevičius, Dominykas Šveikauskas iš Garliavos, šiaulietis Samuelis Sinušas, klaipėdiečiai Reinartas Pašilis bei Ramojus Mažrimas, o taip pat trys panevėžiečiai Titas Janušonis, Benas Skaburskis ir Aironas Ožalinskas.

Regioninės rinktinės toliau tęs savo veiklą. Iš perspektyviausių šio amžiaus rankininkų bus formuojama Lietuvos rinktinė, kuri rengiasi 2022 m. Europos jaunių čempionatui. Pasirengimo Europos čempionatui plane numatytos treniruočių stovyklos, dalyvavimas tarptautiniuose turnyruose bei 2021–2022 m. Lietuvos vyrų I lygos varžybose.