Organizatoriai ne tik kvies šėlti aukščiausio lygio Lietuvos rankinio rungtynėse, bet ir dalyvauti įvairiose atrakcijose, kurias paruošė ir kiti Lietuvos rankinio federacijos rėmėjai.

LRF prezidentas Donatas Pasvenskas teigė, jog kiekviename federacijos renginyje stengiamasi sukurti šventę tiek jo dalyviams, tiek visiems žiūrovams.

„Norime, jog visi į šią rankinio šventę atėję žiūrovai išsineštų kuo geresnius įspūdžius ir meile rankiniui užkrėstų kuo daugiau žmonių. Būtent todėl visų susirinkusių laukia gausybė interaktyvių pramogų, žaidimų tiek vaikams, tiek suaugusiems, o vienam laimingajam mūsų partneris Nacionalinis aukso bankas ir vėl padovanos aukso luitą. Tad net jeigu jūsų palaikomai komandai ir nepavyks iškovoti LRF taurės, pasidabinti auksu turėsite galimybe jūs pats.“

Be pramogų už aikštelės ribų viso finalinio ketverto metu, be abejo, laukia ir įnirtinga kova dėl vieno pagrindinių trofėjų sezone LRF taurės. Praėjusiais metais šią taurę iškovojo dvi Kauno komandos. Vyrų tarpe stipriausi buvo Kauno „Granito–Kario“ rankininkai, kurie finale įveikė Alytaus „Varsos–Stronglaso“ vyrus, o moterų varžybose nenugalimos buvo Kauno „ACME–Žalgiris“ merginos. Nors abi šios komandos ir šiemet yra vienos pagrindinių favoričių į šį titulą, tačiau apginti jį bus beprotiškai sunku.

Vyrų taurės savininkai „Granitas–Karys“ jau ketvirtfinalyje susidūrė su praėjusių metų lygos čempionais „Varsos Stronglaso“ rankininkais ir sugebėjo po dramatiškos kovos juos įveikti, tačiau tam, jog apgintų titulą, kauniečiams teks žengti dar du sunkius žingsnius. Pirmas jų bus vasario 11 dieną vyksiančios pusfinalio rungtynės su sostinės HC „Vilniaus“ rankininkais, o finale lauks Klaipėdos „Dragūno“ ir VHC „Šviesos“ poros nugalėtojas. Tiek abi Vilniaus komandos, tiek „Dragūnas“ neslepia savo ambicijų atimti LRF taurę iš kauniečių rankų.

Praėjusių metų moterų taurės savininkių „ACME–Žalgiris“ merginų laukia ne ką lengvesnis iššūkis. Kurį laiką Lietuvos moterų rankinyje dominavusios kaunietės šiemet sulaukė rimtų iššūkių ir Lietuvos moterų rankinio lygoje. Lietuvos čempionės jau du kartus nusileido Garliavos HC „Cascada“ komandai, kuri šiuo metu žygiuoja be pralaimėjimų, o visai neseniai laikinosios sostinės rankininkės turėjo pripažinti ir Vilniaus LEU „Eglės–Šviesos“ pranašumą. Būtent su Vilniaus ekipa Kauno „ACME–Žalgiris“ susitiks pusfinalio etape, todėl galima tikėtis bekompromisės kovos dėl kelialapio į finalą. Ten jau lauks lygos lyderių HC „Cascados“ ir Klaipėdos „Dragūno Viesulo“ poros laimėtojos.

Rungtynių tvarkaraštis

Vasario 11 diena

Moterų pusfinaliai

13:00 val. Kauno „ACME – Žalgiris“ – Vilniaus LEU „Šviesa – Eglė

15:00 val. Kauno r. „HC Garliava Cascada“ – Klaipėdos „Dragūnas – Viesulas“

Vyrų pusfinaliai

17:00 val. Klaipėdos „Dragūnas“ – Vilniaus VHC „Šviesa“

19:00 val. Kauno „Granitas – Karys“ – Vilniaus HC „Vilnius“

Vasario 12 diena

14:00 val. Moterų finalas

16:15 val. Vyrų finalas

Visos dienos bilietas-apyrankė kainuos vos 2 eurus. Juos įsigyti galėsite Garliavos sporto centre renginio dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)