Moterų ketvertą sudarys Kauno „ACME Žalgiris“, Garliavos SM „Cascada“, Klaipėdos „Dragūnas–Viesulas“ ir Vilniaus LEU „Šviesa–Eglė“.

Finalo ketverto varžybos vasario 11-12 dienomis įvyks Garliavos sporto centre (Vasario 16-os g. 8, Garliava). Anot Lietuvos rankinio federacijos generalinio sekretoriaus Migliaus Astrausko, ši vieta visų pirma pasirinkta dėl patogios vietos.

„Garliava yra bene patogiausioje geografinėje vietoje visoms ketverte dalyvaujančioms ekipoms. Juolab, jog šiemet dėl LRF taurės varžysis dvi Kauno ir viena Garliavos komanda, todėl tikimės, jog tai taip pat padės užpildyti tribūnas rankinio gerbėjais. Norisi, jog rungtynes stebėti galėtų, kuo didesnis žiūrovų skaičius.“

Jau trečiadienį 12.00 valandą būtent Garliavos sporto centre ir bus ištraukti burtai, po kurių paaiškės pusfinalio poros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)