Pasak salėje kovą stebėjusių gausiai susirinkusių tautiečių, V. Stapulionis visus šešis kovos raundus turėjo persvarą ir tik dėka neobjektyvaus teisėjavimo, nepelnė 23-ios pergalės profesionalioje karjeroje.

Kalbiname kovotoją, pirmadienį sugrįžusį iš Londono.

- Daugelis žiūrovų, stebėję tavo kovą, teigia, kad buvai pranašesnis už oponentą. Deja, teisėjai nusprendė kitaip. Ar jautiesi pralaimėjęs?

- Pačioje kovos eigoje dažniausiai nejaučiu, laimiu, ar ne, tik faktas vienas – tai nebuvo lengvas pasivaikščiojimas. Kai paskelbė kovos nugalėtoją, visa salė nušvilpė teisėjų nuosprendį, žmonės reiškė pasipiktinimą, kad ne man pakėlė ranką. Išlipus iš ringo, daugelis žmonių sveikino kaip nugalėtoją, jie labai gerai matė visą kovą iš šono. Žinoma, tikėjau sava pergale, bet gal nebuvau tuo labai užtikrintas. Kai peržiūrėjau kovos įrašą, galutinai įsitikinau, kad mano persvara buvo akivaizdi.

- Kuo nustebino P. Mendy? Ar jis pasirodė stipresnis nei manei?

- Tikėjausi lengvesnės kovos, jau anksčiau buvau minėjęs, kad P. Mendy yra aukštos klasės boksininkas, todėl jo nenuvertinau. Tik labai jautėsi, kad ne europietišku stiliumi boksuojasi. Jis juodaodis, labai elastingas kūnas, daug juda, labai greitas, gal tas šiek tiek mušė iš vėžių. Nepaisant to, kad jis nuolat daug judėjo ir vengė mano smūgių, visus raundus jį spaudžiau ir atakavau.

- Turbūt galvoje vis dar kirba sportinis pyktis ir nusivylimas. Sieksi revanšo dvikovos?

- Kai tokia kovos baigtis, tai tikrai norėčiau suremti pirštines su juo dar kartą ir įrodyti, kad esu geresnis, o ar įvyks revanšas, pamatysime ateityje.

- Ar norėtumėte ką perduoti savo fanams?

- Esu labai dėkingas visiems, kas sirgo, tikrai sulaukiau didelio dėmesio, kas yra labai malonu. Didelis ačiū draugams, kurie atskrido iš Lietuvos ir ypatingai dėkingas Londono lietuviams už jų nuoširdų palaikymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)