Nugalėtojos finale rezultatu 2:1 (21:17, 15:25, 15:9) įveikė kitą Rusijos komandą – Ana Markovą ir Ana Malovą. Trečiąją vietą taip pat užemė rusės Darija Jarzutkina ir Viktorija Rastykus.

Į geriausiųjų dešimtuką pateko keturios Lietuvos komandos. Ketvirtfinalyje turnyro nugalėtojoms nusileido ir aukščiausią vietą iš Lietuvos atstovų užemė praėjusių metų Europos U18 čempionės Monika Povilaitytė ir Ieva Dumbauskaitė. Taisija Laukkonen ir Svetlana Bekiš užemė septintąją vietą, Karolina Uvarovaitė ir Ieva Kazuraitytė bei Urtė Andriukaitytė ir Simona Vaičiukinytė – devintąsias vietas.

Rytų Europos paplūdimio tinklinio čempionato moterų ir vyrų varžybų etapai yra aukščiausio lygio tarptautinės suaugusiųjų varžybos, kada nors vykusios Lietuvoje. Kiti Rytų Europos paplūdimio tinklinio čempionato etapai vyks Estijoje (liepos 14-15 d.) ir Kaliningrado srityje (rugpjūčio 24-26 d.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją