Papildomas šių žaidėjų mačas su sutrumpinta laiko kontrole taip pat baigėsi lygiosiomis. Kadangi visi abiejų nugalėtojų papildomi rodikliai, kaip ir tarpusavio mačo rezultatas buvo lygūs, jie ir paskelbti čempionais bei atstovaus šaliai Senojo žemyno komandinėse pirmenybėse.

Septintame ture A. Plaksijus 2:0 nugalėjo Viktorą Volosionkiną, o A. Domčevas sužaidė lygiosiomis 1:1 su Egidijumi Petryla.

Bronzos medalį iškovojo 7 taškus surinkęs Virgilijų Žutautas, kuris pagal papildomus rodiklius aplenkė ketvirtą ir penktą vietas užėmusius Joną Pukštą ir E. Petrylą.

Šeštą-septintą vietas pasidalijo po 6 taškus surinkę Andrejus Prusakovas ir Valerijus Kudriavcevas, o aštuntas su 5 taškais liko Viktoras Volosionkinas.

Du Lietuvos šaškininkai - tarptautiniai didmeistriai A. Domčevas ir šalies pirmenybėse nedalyvaujantis Edvardas Bužinskis - jau užsitikrino teisę dalyvauti pasaulio vyrų čempionate, kuris birželio mėnesį vyks Ufoje (Rusija).

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)