Trečiadienio vakarą savoje aikštelėje klaipėdiečiai baigė auksinę seriją „sausu“ rezultatu 3:0. Paskutines rungtynes „Dragūnas“ laimėjo rezultatu 27:26 (14:11).

„Dragūnui“ po 5 įvarčius pelnė Laurynas Simonavičius ir Lukas Simėnas, po 3 – Gintaras Cibulskis, Lukas Juškėnas ir Gabrielius Virbauskas, po 2 – Arvydas Bučius ir Šarūnas Ugianskis, po 1 metimą realizavo Mindaugas Meškauskas, Modestas Vaitekūnas, Lukas Jurys ir Benas Butkus.

„Varsai-Stronglasui“ 7 įvarčius pelnė Lukas Feoktistovas, 6 – Žygimantas Micevičius, 5 – Dovydas Čepulis, 4 – Rokas Lastauskas, 2 – Aurelijus Sabonis, po 1 – Remigijus Čepulis ir Linas Paliušis.

Po rungtynių „Dragūno“ strategas Artūras Juškėnas džiaugėsi, kad vyrai nuoširdžiai kovėsi.

„Nepaisant visko, matėme dar vieną įrodymą, kad finale viskas prasideda nuo nulio. „Dragūno“ sezonas, nepykite, bet nuostabus. Laimėjome rankinio federacijos taurę ir čempionatą. Tačiau svarbiausias buvo plakatas, kurį tribūnoje laikė jaunieji rankininkai. Tas plakatas buvo padarytas, kai „Dragūnas“ pirmą kartą tapo čempionu. Tada tą plakatą laikė Lukas Simėnas, Lukas Juškėnas ir Laurynas Simonavičius… Dabar jį laiko trylikamečiai Klaipėdos rankininkai, kurie šiemet tapo savo amžiaus grupės Lietuvos čempionais. Tai ir yra svarbiausias dalykas, kad turime tokį tęstinumą“, – pasakojo A. Juškėnas.

„Dragūnas“ Lietuvos čempionu buvo tapęs šešis kartus eilės 2010-2015 metais ir tik praėjusiais metais jų seriją nutraukė Alytaus ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją