Svarbiausiame trečiojo turo susitikime tarp kauniečių ir svečių iš Baltarusijos iniciatyva visas rungtynes priklausė „Bebro“ žaidėjams. Mūsų šalies komanda prieš lemiamą, ketvirtąjį kėlinį turėjo keturių įvarčių persvarą, tačiau susitikimui artėjant į pabaigą, varžovai surengė spurtą ir sumažino savo deficitą iki minimumo – 13:12. Tiesa, paskutinės atakos metu baltarusiai sėkmingo išpuolio nesurengė ir „Bebras“ šventė „auksinę“ pergalę.

Iki trečiojo turo Laikinojoje sostinėje „Bebras“ rikiavosi antroje turnyro lentelės vietoje, tačiau būtent įveikusi baltarusius Kauno komanda perėmė lygos nugalėtojų titulą iš „Masters“ klubo.

Trečiąją vietą šį sezoną iškovojo kita Lietuvos komanda – Elektrėnų „Žaibas“. Už nugalėtojų pakylos liko Alytaus „Dzūkijos-Vandenio-ASRC“ sportininkai, nesenai susibūrusi „Rigos“ komanda bei į trečiąjį turą neatvykusi Bresto „Rubež“ ekipa.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)