„Šiandien pirmo seto pabaigą laimėjome savo kovingumu, tuomet pamanėme, kad jau didelį darbą atlikome ir nusiraminome, o ir pagrindinis jungiantysis Arnoldas Barauskis trečiame sete gavo mikrotraumą. Ketvirtą setą kovojome vyriškai, o prieš penktą pasakiau komandai, kad atvažiavę į Šiaulius ir atkentėję keturis setus pralaimėti neturime teisės“, – po rungtynių kalbėjo „Antivio-Etovio“ treneris Ramūnas Barauskis.

„Puikiai sužaidė mūsų centrai Mantas Grinevičius ir Audrius Žagužauskas, taip pat galiu pagirti jaunąjį Edgarą Bartkų, atsigaunantį po operacijos ir demonstruojantį vis geresnį žaidimą. Džiaugiuosi komandos rezultatais, juk visą sezoną žaidžiame vos šešiese ar septyniese. Mano tikslas – kad varžovai mus gerbtų ir mūsų bijotų“, – pridūrė treneris.

Šiaulių ekipos treneris Modestas Strockis po pralaimėjimo neatrodė nusiminęs: „Negaliu pasakyti, kad šiandien sužaidėme labai blogai. Patys smarkiai pirmaudami atidavėme dvi setų pabaigas, prašvaistėme progas, lemiamais momentais nepadavėme kamuolio. Galbūt komanda jau buvo persisotinusi pergalėmis ir šis pralaimėjimas bus jai į naudą.“

„Gerai mače prieš „Sūduvą“ pasirodęs Martynas Miliukas šiandien žaidė visas rungtynes ir visiškai pateisino mano pasitikėjimą, atliko savo darbą, pelnė daug taškų“, – pokyčius startiniame šešete komentavo M. Strockis. „Bet aš esu labai nepatenkintas teisėjavimu. Teisėjas nuolat keitė savo sprendimus, nevaldė situacijos aikštelėje, tvyravo chaosas“.

Šeštadienį Raseiniuose taip pat buvo žaidžiamos Lietuvos vyrų tinklinio čempionato rungtynės, kuriose susitiko „Raseiniai-Norvelita“ ir Vilniaus „FV/Lietuvos jaunių rinktinė-SM Tauras“. Jaunieji tinklininkai rimtai kibo į atlapus savo kur kas labiau patyrusiems oponentams ir net laimėjo trečią setą, visgi raseiniškiai įrodė savo pranašumą 3:1 (25:22, 25:14, 23:25, 25:21).

Sekmadienį tęsis trečiasis Lietuvos vyrų tinklinio čempionato ratas. Šiauliuose šeimininkai susitiks su „Raseiniais-Norvelita“, o Marijampolėje vietos „Sūduva“ žais su „Antiviu-Etoviu“. Nors turnyro lentelėje kelmiškiai (22 tšk.) nuo lyderių „Elgos-Master Idea-SM Dubysos“ (24 tšk.) atsilikę nedaug, tačiau šiauliečiai pavejami tik teoriškai.

Reguliariajame sezone Šiaulių komanda dar žais dvejas rungtynes su autsaideriais Vilniaus „FV/LJR-SM Tauras“ (0 tšk.) ir 4 vietoje esančia „Raseinių-Norvelitos“ komanda (13 tšk.), tuo tarpu „Antiviui-Etoviui“ teliko vienerios rungtynės su pajėgia Marijampolės „Sūduva“ (19 tšk.)

Turnyro lentelė:

1Elga-Master Idea-SM Dubysa108228:1224
2Antivis-Etovis118326:1722
3Sūduva106423:1519
4Raseiniai-Norvelita104618:2213
5FV/LJR-SM Tauras110114:330

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją