S. Vaičiukynaitė ir U. Andriukaitytė vienintelį pralaimėjimą 0:2 (20:22, 19:21) patyrė prieš grupės lyderes austres Moną Geslbaurer ir Julią Radl. Po to sekė trys iš eilės užtikrintos lietuvių pergalės – 2:0 (21:12, 21:12) prieš portugales Aną Martins ir Margaridą Vasques, 2:0 (21:19, 21:15) prieš ukrainietes Dariją Udovenko ir Anastasiją Lysenko bei 2:0 (21:8, 21:3) – prieš kazaches Jekateriną Lasiutą ir Aną Pimenovą.

Penktadienį S. Vaičiukynaitė ir U. Andriukaitytė paskutiniame grupės mače susitiks su joms ant kulnų minančiomis, taip pat 3 pergales turinčiomis norvegėmis Sunniva Helland-Hansen ir Hannah Sofie Perrens.

Sirgalius pradžiugino ir jaunoji Lietuvos vaikinų pora, E grupėje iškovojusi savo pirmą pergalę. Penkiolikmetis Marius Barauskis ir šešiolikmetis Edgaras Barkus 2:1 (17:21, 21:18, 15:13) įveikė australų Regano Fatherso bei Simono Gray porą ir pakilo grupėje į 5 vietą. Šiandien lietuvių laukia paskutinis mačas prieš pogrupio lyderius lenkus Mateuszą Lysikowskį ir Jakubą Jetkę.

Edgaras Bartkus ir Marius Barauskis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją