Kvalifikacinėse grupės varžybose R. Paškauskienei (ITTF-77) reikės susitikti su Kinijos atstove Katherine Low (ITTF-303) ir Rusijos sportininke Viktorija Lebedeva.

E. Stuckytės (ITTF-226) varžovės bus Baltarusijos sportininkė Nadežda Bogdanova (ITTF-558) ir Jelena Trošneva (ITTF-133) iš Rusijos.

Vyrų kvalifikacinėse grupės varžybose K. Žeimys kovos su Andrejumi Baibuldinu iš Rusijos, Baltarusijos sportininku Vitalijumi Nechvedovičiumi ir ukrainiečiu Jaroslavu Žmudenka (ITTF-138). 

Vyrų dvejeto kvalifikacinėse varžybose K. Žeimio ir Jaspero Merckxo duetas susitiks su ukrainiečiais Dmytro Pysariu (ITTF-269) ir Viktoru Jefimovu. R. Paškauskienės ir E. Stuckytės moterų dvejeto priešininkės paaiškės po moterų dvejetų kvalifikacinių varžybų, kuriose joms žaisti nereikia.

Po planetos pirmenybių, atnaujintuose pasaulinės stalo teniso federacijos (ITTF) reitinguose R. Paškauskienė iš 85-os pozicijos pakilo į 77-ą, o E. Stuckytė šoktelėjo net per 28 vietas - iš 254-os į 226-ą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją