Jaunimo grupėje nugalėjo Šiaulių miestui atstovavusi Greta Morkytė, antrą vietą užėmė Kauno sportininkė Kamilė Linauskaitė, o trečią - taip pat kaunietė - Deimantė Kizalaitė.

Jaunių grupėje visas prizines vietas iškovojo Kauno žiemos sporto mokyklos „Baltų ainiai“ auklėtinės: čempione tapo Paulina Ramanauskaitė, antrą vietą iškovojo Katryna Birgėlaitė, o trečią - Selina Kaneda. Savivaldybių konkurse pirma vieta atiteko Kauno miestui, antra - Elektrėnams, o trečia - Vilniui.

Varžybų apdovanojimų ceremonijoje dalyvavo ir apdovanojimus nugalėtojams ir prizininkams įteikė LTOK žiemos sporto šakų referentė, olimpinė čempionė Vida Vencienė, buvęs ilgametis Lietuvos čiuožimo federacijos prezidentas, seimo narys Kazimieras Starkevičius ir Lietuvos sporto federacijų sąjungos projektų koordinatorė Ringa Baltrušaitė.

Paisibaigus varžyboms, savo pasirodymais džiugino dvi Lietuvos šokių ant ledo poros - Guostė Damulevičiūtė ir Deividas Kizala bei Taylor Tran ir Saulius Ambrulevičius.

T. Tran ir S. Ambrulevičius sausio mėnesį dalyvaus 2016 metų Europos dailiojo čiuožimo čempionate Bratislavoje (Slovakija), o G. Damulevičiūtė ir D. Kizala vasario mėnesį išvyksta į antras jaunimo žiemos olimpines žaidynes Lilehameryje (Norvegija).