Pirmoji vieta atiteko Glennui-Richardui Boycui ir Kayleigh Andrews iš Anglijos, o antrosios vietos medalius pelnė Rumunijos šokėjai Sebastianas-Alinas Zicoane-Heleris ir Anca Copos. Šioje grupėje dalyvavo 78 poros iš 19 šalių.

Penktadienį tų pačių varžybų jaunių 1-osios grupės Lotynų Amerikos šokių kategorijoje K. Burneikis su I. Šekaite pateko į finalą ir užėmė penktą vietą.

Grupės nugalėtojais tapo Egoris Bernatskis ir Alexandra Krivushkova iš Rusijos, antroji vieta atiteko Moldovos šokėjams Vladislavui Untu ir Alexandrinai Olteanu, o bronzos medalius laimėjo Rusijos atstovai Elisey Osipovas ir Elizaveta Simashko. Grupėje varžėsi 90 porų iš 20 šalių.

Dar viena Lietuvos šokėjų pora Tomas Fainšil ir Patricija Belousova („Editos Daniūtės šokių studija”, Kaunas) „German Open Championships” varžybų „Rising Stars” standartinių šokių kategorijoje užėmė ketvirtąją vietą.

Pirmoji vieta atiteko Kinijos šokėjams Yu Mingui Qiu ir Li Ying Wie, sidabro medalius laimėjo Antonas Trubinas ir Ekaterina Maliavkina iš Rusijos, o trečiosios vietos laimėtojais tapo Latvijos šokėjai Karlis Treijs ir Anastasia Krivosheeva. Varžybose dalyvavo 208 poros iš 39 šalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)