Profesionalų lygos standartinių šokių (WDSF PD Open Standard) grupėje Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė (Kauno „Sūkurys“) tapo nugalėtojais.

Sidabro medalius iškovojo Steeve'as Gaudetas bei Mariaora Cheptene iš Prancūzijos, o trečioji vieta tarp septynių porų atiteko Rusijos atstovams Igoriui Potovinui ir Darjai Ševelilovai.

Suaugusiųjų standartinių šokių (WDSF World Open Standard) grupėje čempionais tapo Kauno „Kaspino“ – KCSM šokėjai Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė.

Antroji vieta tarp 55 porų atiteko Lenkijos atstovams Giuseppei Longarini bei Katarzynai Kapral, o bronzos medalių savininkais tapo Simone Carabellese ir Lucia Cafagna iš Italijos.

Aukso medalius pelnė jaunimo standartinių šokių grupės (23 poros) šokėjai Einoras Degutis ir Areta Šeškaitė (Gargždų „Rolina“).

Antrąją vietą šioje grupėje užėmė Werneris Robertas Laaneotsas bei Silvia Sussane Barjabin iš Estijos, o trečioji vieta atiteko Vengrijos šokėjams Neagu Sorin Andrei ir Elekai Rekai.

Dar vieną pergalę Lietuvai padovanojo „Rising Stars“ standartinių šokių grupės šokėjai Gabrielius Vaikasas ir Agnė Valiukevičiūtė (Kauno „Kaspinas“).

Šioje grupėje sidabro medalius pelnė Michaelis Giuliano bei Martina Rugani iš Italijos, o treti tarp 21 poros liko Kinijos atstovai Ziang Xie ir Miaoer Xu.

Jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje E.Degutis ir A.Šeškaitė pateko į finalą bei užėmė ketvirtąją vietą.

Šios grupės nugalėtojais tapo italai Leonardo Lini ir Mia Gabusi, sidabro medaliai atiteko Ericui Izaksonui bei Mishelei Magerai iš Izraelio, o trečiąją vietą tarp 39 porų laimėjo Lucas Samuelis Lopezas ir Mar Albelda, atstovaujantys Ispanijai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)