Kita Lietuvai atstovavusi pora, Panevėžio sšk „Rumba“ šokėjai Nedas Mejeras ir Benita Kvietkauskaitė (treneriai Rasa ir Darius Norušai, Sonata Pekeliūnienė) pasidalijo 18-20 vietomis.

Iš viso čempionate dalyvavo 58 poros. Čempionais tapo Rusijos šokėjai Dmitrjus Kulebakinas ir Karina Nikolajeva.

Maskvoje vyko ir WDSF „Grand Slam“ klasikinių šokių varžybos, kuriose tarp 233 varžybose dalyvavusių porų, 7-ą vietą iškovojo Vilniaus sšk „Dileksa“ atstovai Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva. To paties klubo šokėjai Dominykas Granskas ir Kotryna Petrošiūtė pasidalijo 32-34 vietas. Porų treneria: Juozas Aleksandravičius, Genadijus ir Olga Gunko.

Maskvoje vyko ir WDSF profesionalų lygos „Super Grand Prix“ klasikinių sportinių šokių varžybos, kuriose Lietuvos atstovai iškovojo aukščiausias vietas. Pirmą vietą laimėjo Mirko Gozzoli ir Edita Daniūtė, antrą – Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė. Šiose varžybose startavo 16 porų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)