„Šis mačas skirtas kuo geriau pasirengti balandžio mėnesį startuosiančiam sezonui. Be to, norėjosi paminėti Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną. Šiemet Gytarių stadione vykusiame turnyre kovojo dvi komandos, tikiuosi, kad kitais metais jų bus daugiau“, – pasakojo „Baltrex-Šiauliai“ vyr. treneris Edmundas Ščavinskas.

Treneris teigia, kad jo vadovaujama ekipa buvo visa galva pajėgesnė už svečius iš Latvijos, todėl jis leido pažaisti visiems auklėtiniams.

„Daug treniruojamės, vyrai noriai lanko treniruotes, lakstome manieže, žiemą žaidėjai sportavo individualiai. Rungtynėse susirinko beveik dvi mūsų komandos sudėtys ir visi pabuvojo aikštėje. Žaidėjai dega noru žaisti. Latviai į Šiaulius atvyko ne stipriausios sudėties, jie taip pat ruošiasi sezonui, išbandė jaunesnius žaidėjus, todėl ir rezultatas toks didelis“,– teigė E. Ščavinskas.

Geriausiu žaidėju „Baltrex-Šiauliai“ komandoje pripažintas Armandas Patskočimas, Latvijos ekipoje geriausio vardas atiteko Martinsui Rundansui.

Kovo 1 d. trys Lietuvos komandos vyks į Latviją, kur vyks „Livonija winter cup“ regbio turnyras. „Baltrex-Šiauliai“, „Šiauliai-PRC“ ir „Šiaulių vidurinės sporto mokykla“ kovos su trimis Latvijos ekipomis.

Kovo 11 d. komandos laukia turnyras Klaipėdoje, o kovo 28 dieną vyks tradicijos turnyras „Putokšnio taurė“.

„Reikia tobulinti visas grandis. Derinius ir situacijas šlifuojame treniruotėse, tačiau tik varžybų metu pasimato, kur mūsų stiprybės ir silpnybės, ką dar reikia tobulinti, todėl visi turnyrai labai naudingi, pamatome kuria linkme dirbti, kad neliktų silpnų grandžių prasidėjus sezonui“, – pasakojo E. Ščavinskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)