Ištraukus burtus paaiškėjo, kad Lietuvos regbininkai žais A grupėje su Prancūzijos, Danijos, Lenkijos, Liuksemburgo ir šeimininkės Vokietijos komandomis. B grupėje rungtyniaus Portugalijos, Olandijos, Čekijos, Gruzijos, Maltos ir Ukrainos rinktinės.

Po dvi geriausias kiekvienos grupės ekipas kovos dėl 1-4 vietų, trečią ir ketvirtą vietas grupėse užėmusios komandos rungsis dėl 5-8 vietų, o likusios ekipos žais dėl 9-12 vietų.

Lietuvos rinktinės, kurią treniruoja Sigitas Kukulskis, sudėtis: Gediminas Liutkus, Gediminas Marcišauskas, Andrius Martinskas, Laurynas Tipelis, Mindaugas Misevičius, Edmundas Ščavinskas, Maksimas Guseinovas, Andrius Matiuchinas, Donatas Dargužas, Tomas Burškys, Donatas Kucinas.

Europos čempionato atrankos turnyrai buvo surengti Lunelyje (Prancūzija), Madride (Ispanija), Amsterdame (Olandija), Budapešte (Vengrija) ir Sopote (Lenkija). Lietuvos regbininkai atrankos varžybose Sopote užėmė pirmąją vietą.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją