Pagal naujai sudarytą tvarkaraštį Lietuvos vyrų rinktinė atrankos į 2021-ųjų metų planetos pirmenybes rungtynes su Lenkija žais birželio 15-21 dienomis. Pirmasis mačas turėtų vykti Lenkijoje, o antrosios tarpusavio rungtynės – Lietuvoje.

Jeigu Lietuvos rankininkams pavyktų peržengti šį barjerą, paskutiniajame atrankos etape su Baltarusijos rankininkais reikėtų žaisti birželio 29–liepos 5 dienomis.

Lietuvos moterų rinktinės tvarkaraštis taip pat gerokai pakoreguotas. Lietuvėms Europos čempionato atrankoje dar buvo likusios ketverios rungtynės (dvejos su Italija bei po vienerias su Juodkalnija ir Vengrija). Nuspręsta, jog visos 4 grupėje esančios komandos birželio 1–7 dienomis rinksis vienoje šalyje ir sužais visas likusias rungtynes.

Svarbiausio Europoje klubinio turnyro Čempionų lygos atnaujinimas planuojamas birželio pradžioje, finalo ketverto kovos vyktų rugpjūčio 22–23 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)