Lietuvės atstovaujama „Banik“ komanda svečiuose pralaimėjo Danijos klubui rezultatu 22:41. Kairiojo pusiau krašto pozicijoje rungtyniaujanti A. Šponė aikštelėje pasirodė po keitimo antrame kėlinyje.

„Tikrai ypatingas jausmas dalyvauti Čempionų lygos rungtynėse. Tai stipriausias klubinis turnyras Europoje. Tiek rungtynių organizacija, tiek ir rankininkių meistriškumo lygis yra pats aukščiausias.

Asmeniškai tikėjausi sėkmingesnio debiuto. Pasirodžiusi aikštelėje gan greitai gynyboje prasižengiau ir buvau pašalinta dviem minutėms. Tai sutrumpino mano žaidimo laiką.

Nepasisekė ir komandai atkakliau pasipriešinti varžovėms. „Banik“ komanda į Čempionų lygą sugrįžo po dvejų metų pertraukos. Todėl dabar svarbiausia pasisemti patirties, įgyti pasitikėjimo savo jėgomis ir išlaikyti vietą Čempionų lygoje“, – sakė į „Banik“ klubą iš Vilniaus „Eglės“ persikėlusi A. Šponė.

Šį sezoną vardinį EHF kvietimą į Čempionų lygą gavusi „Banik Most“ komanda patyrė du pralaimėjimus ir A grupėje kartu su pergalių taip pat neturinčiomis slovėnių „Krim Mercator“ ir prancūzių „Brest-Bretagne“ ekipomis dalijasi 6-8 vietas.

Standings provided by SofaScore


„Odense“ ir vengrių „Ferencvaros“ užima 4-5 pozicijas. Grupėje pirmauja po dvi pergales iškovojusios vokiečių „Bietigheim“, rumunių Bukarešto CSM ir čempionų titulą ginančios Norvegijos „Vipers“ rankininkės.

Paskutinį kartą moterų Čempionų lygoje Lietuva savo atstovę turėjo 2017-2018 m. sezone, kai Vienos „Hypo“ komandoje žaidė Sonata Vijūnaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją