3-ioje grupėje pirmą vietą užima visus penkis mačus laimėję olimpiniai čempionai prancūzai. Jie turi 10 taškų. Antri – norvegai su 6 taškais. Trečioje pozicijoje – lietuviai, kurie surinko 2 taškus. Tiek pat turi paskutinę, ketvirtą, vietą užimantys turkai.

Rankinio taisyklių video:

Prancūzija ir Norvegija jau užsitikrino teisę žaisti 2014 metais Danijoje vykstančio Europos čempionato finalo turnyre. Lietuvos ir Turkijos rankininkai jau nebeturi šansų patekti į lemiamą pirmenybių etapą. Lietuviai turi kur kas didesnes galimybes grupėje užimti trečią vietą, nes turkai paskutinį mačą žais išvykoje su prancūzais.

Lietuvos rinktinė, kuri trečiadienį namie tik po dramatiškos kovos 23:25 nusileido Prancūzijai, pirmas rungtynes savo aikštėje Norvegijai pralaimėjo 21:28.

Latvių situacija labai panaši kaip ir lietuvių. Mūsų kaimynai, sukaupę 3 taškus, neiškops į žemyno pirmenybių finalo turnyrą. Jie 4-oje grupėje su 2 taškus turinčiais slovakais kovoja dėl trečios vietos. Kelialapį į Daniją jau iškovojo kroatai ir vengrai.

Latvijos komanda savo žiūrovų akivaizdoje vienai pajėgiausių Europoje Kroatijos rinktinei nusileido 23:30.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)