Dvidešimt šešti pagal skirstymą E. Vaškelis ir M. Navickas į atkrinamąsias varžybas pateko B pogrupyje su dvejomis pergalėmis ir trimis pralaimėjimais užėmę 4 vietą. Argentinos atstovai Santiagas Aulisi ir Leo Aveiro D pogrupyje su keturiomis pergalėmis ir vieninteliu pralaimėjimu buvo antri.

Viso E. Vaškelis ir M. Navickas Nandzingo jaunimo vasaros olimpinėse žaidynėse iškovojo dvi pergales, patyrė keturias nesėkmes ir bendroje įskaitoje pasidalino 17 – 24 vietas.

Jaunimo olimpinių žaidynių Kinijoje šiuolaikinės penkiakovės varžybų plaukimo rungtyje Dovydas Vaivada buvo ketvirtas

Kinijoje sekmadienį toliau tęsiamos vaikinų šiuolaikinės penkiakovės asmeninės varžybos.

Antroje rungtyje - 200 m plaukime - sėkmingai pasirodė Dovydas Vaivada, kuris distanciją įveikė per 2 minutes 03,14 sekundės, užėmė ketvirtą vietą ir pelnė 331 tašką.

Greičiau už lietuvį 24 dalyvių varžybose plaukė Didžiosios Britanijos atstovas Herny'is Choongas (1:57;21; 349 tšk.), ukrainietis Antonas Kuznecovas (1:59,74; 341 tšk.) bei portugalas Danielis Lopesas (2:02,76; 332 tšk.).

Penktadienį pirmoje - fechtavimo - rungtyje D.Vaivada iškovojo 16 pergalių, patyrė 7 pralaimėjimus ir su 250 taškų buvo penktas.

Rutulio stūmikas Karolis Maisuradzė jaunimo vasaros olimpinėse žaidynėse užėmė vienuoliktą vietą

Vasaros olimpinių žaidynių Kinijoje lengvosios atletikos varžybose sekmadienį trečią vietą B (9-15 vietos) finale užėmė, o galutinėje įskaitoje vienuoliktas tarp penkiolikos dalyvių liko rutulio stūmikas Karolis Maisuradzė.

Lietuvos atstovo rezultatas buvo geriausias trečiuoju bandymu - 17.81 m.

K. Maisuradzei pavyko aplenkti varžovus iš Gvinėjos Bisau, Prancūzijos, Puerto Riko bei Turkijos.

B finalą laimėjo meksikietis Alejandro Castillo Cordova (18,08 m), o antras buvo gruzinas Georgijus Mudžaridzė (17,90 m).

Jaunimo vasaros olimpinių žaidynių mišrių dviračių komandų estafetėje lietuvės su makedonais finišavo septintos

Jaunimo vasaros olimpinėse žaidynėse Kinijoje sekmadienį mišrių komandų estafete baigėsi dviratininkų varžybos.

Jungtine Lietuvos ir Makedonijos ekipa tarp 29 ekipų galutinėje įskaitoje užėmė septintą vietą. Ema Manikaitė, Jovanas Jovanoskis, Andrejus Petrovskis ir Ernesta Strainytė distanciją įveikė per 18 minučių bei 16 sekundžių.

Olimpiados aukso medalius estafetės varžybose iškovojo Čekijos dviratininkai (17:31), aplenkę Italijos (17:31) ir Ukrainos (18:00) rinktines.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)