Ištikimi šios sporto šakos gerbėjai, o taip pat tie, kurie norėtų ją pažinti arba tiesiog pasimėgauti dėmesį prikaustančiu reginiu, balandžio 23-24 dienomis laukiami Vilniaus pramogų salėje „Vakaris“, kur vyks Lietuvos atviras muaitai čempionatas.

„Vakario“ salės įkūrėjas Laisvydas Švedas minėjo, kad tokio renginio ši vieta dar nematė ir visus kviečia atvykti tai įvertinti. Muaitai populiarumas auga tarsi ant mielių, ši sporto šaka sulaukia vis daugiau dėmesio, o ją įvaldę meistrai pelnytai mėgaujasi pripažinimu visame pasaulyje.

Talentas, neišsenkantis uolumas treniruočių salėje, fiziniai duomenys ir deramas psichologinis pasiruošimas – svarbi visuma, atsiskleidžianti tikro kovotojo charakterį ir galią. Lietuvos atviras muaitai čempionatas suteiks progą tuo įsitikinti.

Balandžio savaitgalis, kuriam ruoštasi ilgai ir kruopščiai, - solidus renginys, neeilinis įvykis kovų menais besižavinčiai publikai ir, žinoma, nekantraujantiems į ringą žengti sportininkams.

Renginio organizatorius Valentinas Bogdanovičius, jau antrus metus iš eilės yra atsakingas, kad viskas vyktų sklandžiai.

„Pernai viskas vyko prekybos centre „Panorama“, renginį vedė žymus aktorius Marius Repšys, vyko tiesioginė renginio transliacija per televiziją, žiūrovai stebėjo ne tik aršias kovas, tačiau ir galėjo išvysti žinomų muzikos atlikėjų pasirodymus. Šiemet pakeitėme vietą, norime padaryti viską dar geriau, kad tiek patys kovotojai, tiek žiūrovai liktų nustebinti pasikrovę gerų emocijų“, – kalbėjo V. Bogdanovičius.

Lietuvos muaitai atviro čempionato metu pirštines surems ir išbandyti savo jėgas susirinks per 200 šios sporto šakos atstovų iš daugiau nei 30 aktyviai Lietuvoje ir kaimyninėse šalyse veikiančių sporto klubų. Kovinę dvasią čempionate demonstruos ne tik perspektyvūs pradedantieji, bet ir savo atstovaujamoms šalims Europos ir pasaulio čempionatuose garsinantys meistrai.

Tvarkaraštis:

Balandžio 23 d., šeštadienį, nuo 12.00 val. – pusfinaliai.
Balandžio 24 d., sekmadienį, nuo 12.00 val. – finalų kovos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)