Vos nuvykusios į Daniją lietuvaitės pademonstravo puikų žaidimą ir 3:1 (25:18, 23:25, 25:21, 25:23) nugalėjo danes. Kitą dieną vyko atkakli penkių setų kova, kurioje sėkmė lydėjo Danijos rinktinę. Ji atsirevanšavo lietuvėms 3:2 (25:20, 20:25, 21:25, 25:21, 15:9).

Tai buvo paskutinės lietuvių draugiškos rungtynėse prieš jau penktadienį Alytuje prasidedantį Europos čempionato atrankos turnyrą. Savaite anksčiau lietuvaitės nugalėjo Estijos ir Baltarusijos ekipas.

Aukščiausioje Belgijos lygoje žaidžianti Erika Kliokmanaitė yra patenkinta komandos atmosfera.

„Visada smagu sugrįžti į Lietuvą, susitikti su seniai matytomis komandos draugėmis, pamatyti augančią naują tinklininkių kartą. Pirmasis draugiškas turnyras Alytuje maloniai nustebimo ir gerai nuteikė ateinančioms kovoms. Susižaidimo dar trūksta, nes visos sudėties treniruojamės tik porą savaičių. Dabar nuotaika yra pakili ir su nekantrumu laukiame atrankos turnyro Alytuje, – teigė E. Kliokmanaitė. – Atmosfera komandoje labai draugiška. Kitaip ir būti negali – šiuo metu esame viena komanda – Lietuvos rinktinė“.

Gegužės 20-22 dienomis Alytuje vyksiančiame 2017 metų Europos čempionato atrankos pirmojo etapo turnyre Lietuvos rinktinė žais su Norvegijos, Bosnijos ir Hercegovinos bei Juodkalnijos komandomis. Penktadienį lietuvės žais su Juodkalnija, šeštadienį – su Norvegija, sekmadienį – su Bosnija ir Hercegovina. Lietuvos rinktinė savo mačus pradės 18 val. Bilietus platina „Tiketa“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją