Po dviejų užtikrintų pirmų setų, kaunietės trečiajame kiek atsipalaidavo ir leido varžovėms išlyginti žaidimą. Visgi seto pabaigoje šeimininkės išplėšė pergalę ir neprisidarė papildomų problemų.

Nugalėtojoms 10 taškų pelnė Karina Mickevičiūtė, 8 – Kamilė Kandrotaitė, 7 – Laura Simanavičiūtė, 6 – Miglė Šidlauskaitė. Gargždų komandoje po 9 taškus surinko Karolina Curukova ir Paulina Valužytė, po 7 – Egidija Pociūtė bei Agnė Skirmontaitė-Tamošauskė.

„Manau, kad pergalę lėmė nusiteikimas, komandinis žaidimas, pagalba viena kitai jei kamuolys kažkaip netiksliai įvestas. Po paskutinių rungtynių prieš Alytaus komandą išanalizavome savo klaidas ir jas atidirbome treniruotėse. Tas taip pat prisidėjo prie pergalės. Smagu, kad visa komanda nuo pat pradžių į aikštelę išėjo su gera nuotaika ir ją išlaikėme iki rungtynių pabaigos, net ir sunkesniais momentais trečiajame sete“, – įspūdžiais dalinosi viena „Svajos-LSU“ lyderių K. Mickevičiūtė.

Tinklininkė prisipažino, kad sunkų trečią setą lėmė per ankstyvas atsipalaidavimas.

„Tiesiog tikriausiai per anksti patikėjome, kad rungtynių jau laimėtos ir atsipalaidavome. Galbūt prisidėjo ir tai, kad trečiajame sete trenerė į aikštę išleido prieš tai nežaidusias tinklininkes ir joms truputį sunkiau buvo įsitraukti į žaidimą. Galbūt buvo kiek jauduliu, bet šiaip džiaugiamės, kad pavyko susitvarkyti sunkiu momento ir išplėšti pergalę 3-0“, – pasakojo K. Mickevičiūtė.

Kauno klubo žaidėja pasidžiaugė tuo, kad komanda šiuo laikotarpiu gali pilnavertiškai treniruotis, o ir ligų bei izoliacijos taip pat pavyksta išvengti.

„Formą palaikyti nėra sunku, nes turime pakankamai treniruočių. Viskas likę kaip ir anksčiau. Galbūt kartais ne visos galime susirinkti, nes kai kurios komandos narės gyvena ne Kaune, bet vis tiek viskas kol kas klostosi gana gerai. Džiugu, kad dar nei karto neteko izoliuotis ir kad visos esame sveikos. Tikimės, kad taip gerai klostysis ir toliau“, – šypsojosi K. Mickevičiūtė.

„Svaja-LSU“ (6 tšk.) Lietuvos čempionate užima penktąją vietą, bet taškais susilygino su pozicija aukščiau esančia Vilniaus „SM Tauro-VTC“ komanda. Gargždų SC klubas (3 tšk.) lieka šeštas.

Kitą savaitgalį TOP SPORT Lietuvos moterų tinklinio čempionate vyks dar dvejos rungtynės. Šeštadienį Jonavos „Aušrinė-KKSC“ namuose priims Alytaus „Prekybos-Paramos“ ekipą, o Gargždų SC savo aikštėje išmėgins jėgas su Vilniaus universitetu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)