„Atkakliausiai Vilniuje abi komandos kovojo pirmoje dvikovos pusėje, kai persvara svyravo tai į vieną, tai į kitą pusę. Pirmasis kėlinys baigėsi taikiai 12:12. Antroje dalyje daugiau pirmavo vilnietės, kurios sugebėjo išlaikyti trijų įvarčių persvarą ir laimėti 27:24.

Beje, jos tai galėjo padaryti didesniu skirtumu, bet greituose išpuoliuose atakavo labai neužtikrintai ir netaikliai. Nei Ritai Repečkaitei, nei Auksei Sviderskienei ne kartą teko skėsčioti rankomis po nepavykusių greitų kontratakų. Pergalę iškovojusios sostinės atstovės kartu su Garliavos kolektyvu įsitvirtino turnyro lentelė viršūnėje“, – po rungtynių sakė čempionato vyr. teisėjas bei mačo inspektorius Silvijus Kisinas.

Vilniaus komandoje taikliai rungtyniavo Aušra Šponė (7 įv.), Auksė Sviderskienė (6 įv.), Rita Repečkaitė ir Greta Sadauskaitė (po 3 įv.), Deimantė Pupšytė, Greta Makovskytė ir Gabrielė Pereklytė (po 2 įv.), Dalia Katiliavaitė (1 įv.).

„ŠSG-SM Dubysa“ ekipoje rezultatyviai žaidė Urtė Mockevičiūtė (10 įv.), Ramunė Poškutė ir Deimantė Laurinavičiūtė (po 4 įv.), Vaida Repečkienė ir Augustė Vilimaitė (po 2 įv.), Rūta Abramauskaitė ir Kamilė Jaroslavaitė (po 1 įv.).

Kitaip nei Vilniuje susitikimas vyko Utenoje, kur jaunosios vietos DSC rankininkės nesugebėjo rimčiau pasipriešinti labiau prityrusiai ir tituluotai HC „Garliava SM-CASCADA“ komandai. Uteniškės Kauno regiono atstovėms pralaimėjo net 18:39.

Utenos DSC komandai įvarčius pelnė Gabija Vareikytė (8), Augustė Bureikaitė (3), Austina Gabrilavičiūtė ir Eimantė Zenkovaitė (po 2), Gintarė Varnaitė, Karolina Čekuolytė ir Ramunė Maksimavičienė (po 1).

HC „Garliava SM-CASCADA“ kolektyve pasižymėjo Gabija Kleizaitė (9 įv.), Kamilė Bušaitė ir Greta Rinkevičiūtė (po 7 įv.), Laima Bernatavičiūtė (6 įv.), Eglė Laurinavičiūtėm Karolina Sparnauskaitė, Laura Masiulevičiūtė, Ugnė Slavėnaitė ir Emilė Aglinskaitė (po 2 įv.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją