Šiaulių komandoje rezultatyvumu blykstelėjo jaunoji Deimantė Pupšytė, pelniusi 16 įvarčių. Jai puikiai talkino Urtė Mockevičiūtė (6 įv.), Rita Paukštė (5 įv.), Ramunė Poškutė (3 įv.) ir Kamilė Jaroslavaitė (2 įv.).

LEU „Šviesos-Eglės“ kolektyve pasižymėjo Rasa Mikalonytė, pataikiusi 10 kartų, o taip pat Indrė Norvilytė (6 įv.), Aušra Šponė ir Auksė Sviderskienė (po 4 įv.), Aleksandra Sidoravičiūtė (2 įv.), Asta Čižaitė ir Laura Lapinskaitė (po 1 įv.).

„Rungtynės buvo intriguojančios ir atkaklios, ypač jų pradžia, kai šiauliečių pranašumas buvo labai trapus - vos 1-2 įvarčiai. Vėliau jis ūgtelėjo iki 4-5 įvarčių pranašumo, tačiau antro kėlinio viduryje vėl šeimininkių persvara sumenko iki minimumo – 26:25.

Vis tik tuo metu vietos rankininkėms nusiraminti padėjo trenerės Birūtos Vaitiekienės paimta minutės pertraukėlė. Pakoregavusi saviškių pajėgas, trenerė mobilizavo auklėtines lemiamai dvikovos daliai. Jos, atgavusios pasitikėjimą savo jėgomis, netruko vėl įgijo saugų 3-4 įvarčių persvarą ir laimėjo svarbias rungtynes rezultatu 32:28“, - taip dvikovos eigą apibendrino rungtynių inspektorius panevėžietis Sigitas Dambrauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją