30-metis kovotojas spalio 6 d. „Fight Night 7“ turnyro pagrindinėje kovoje susikaus su 26-erių kroatu Matejumi Batiničiumi (15-4).

„Ši kova tikrai bus rimčiausias iššūkis mano karjeroje, kol kas stipresnių priešininkų nesu turėjęs. Matejus išvermingas, laiko smūgius. Manau, kad spalio 6-ąją įvyks karas. Šį kartą aš nesitikiu trumpos kovos. Jeigu aš arba jis nepadarys lemtingos klaidos, tai bus ilga ir sekinanti kova. Tokiam mūšiui ruošiuosi“, – pripažino L. Urbonavičius.

L. Urbonavičius taip kalba neatsitiktinai – vos dvi iš jo 11 profesionalių kovų pasiekė trečią raundą. Likusiose „Vale Tudo“ akademijos auklėtinis reikalus sutvarkė per pirmus raundus.

M. Batiničius yra 7 centimetrais aukštesnis ir spalio 6 d. turėtų būti bent penkiais kilogramais sunkesnis nei L. Urbonavičius.

„Varžovo rankų pasiekiamumas bus ilgesnis, todėl bus sunkiau prieiti ir smūgiuoti. Reikės laikyti distanciją ir atakuojant su kiekvienu smūgiu reiks daryti išėjimus nuo jo smūgių. O tai, kad bus sunkesnis pareikalaus daugiau jėgų. Jeigu reiks jį nusiversti ar išlaikyti parteryje, tai man kainuos jėgas. Bet tikiuosi, kad turėsiu šiokį tokį pranašumą ir būsiu greitesnis“, – laukiančius iššūkius apibendrino jis.

Artėjanti kova ir pasiruošimas jai tėra viena iš daugelio L. Urbonavičiaus kasdienių pareigų. Ugniagesiu dirbantis vyras yra dviejų vaikų tėvas ir būtent šeima kenčia labiausiai.

„Stengiuosi viską suderinti. Dažniausiai darau treniruotes ryte ir vakare, po jų būnu namie, bet faktiškai leisgyvis – labai lėtas, nieko nenoriu, nes atiduodu viską.

Fiziškai turi eiti pamiegoti, bet dabar turiu du vaikus. Jaunėlis dar neina į darželį, tad reikia pabūti su juo. Negaliu sau leisti pietų miego po rytinės treniruotės, todėl itin sunku atsistatyti vakarinėms pratyboms“, – su šypsena pasakojo L. Urbonavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)