2017-2020 metais KHL lygoje jau žaidęs gynėjas po metų pertraukos sugrįžta į Rygos „Dinamo“ komandą. Būtent šioje ekipoje 29-erių lietuvis ir debiutavo KHL lygoje bei iš viso per tris sezonus sužaidė 152 rungtynes, per kurias jis pelnė 7 įvarčius bei atliko 11 rezultatyvių perdavimų.

Praėjusį sezoną N. Ališauskas praleido Slovakijos aukščiausioje lygoje, „Slovan“ komandos gretose. Reguliaraus sezono metu mūsų šalies atstovas sužaidė 48 rungtynes per kurias jis pelnė 2 įvarčius bei atliko 10 rezultatyvių perdavimų. Dar vieną įvartį jis pridėjo per 9 atkrintamųjų varžybų susitikimus, tačiau jo atstovaujamai komandai į čempionato finalą patekti nepavyko.

Per savo karjerą Lietuvos rinktinės kapitonas taip pat yra žaidęs Latvijos „Metalurgs“ klube, Vokietijos trečiojo diviziono „Fussen“ klube bei „Almaty“, „Temirtau“ ir „Saryarka“ komandose iš Kazachstano.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)