Skriemulinių lankų grupėje pergalę iškovojo kaunietis Vladas Šigauskas, kuris buvo aiškus lyderis po kvalifikacijos ir be didesnių sunkumų nugalėjo visus varžovus.

Latvijos čempiono titulas buvo suteiktas sidabrą laimėjusiam Andrejui Štrumfui.

Šioje grupėje taip pat varžėsi jaunasis skriemulininkas Kasparas Igaris, pasiekęs Lietuvos jaunių 25 m kvalifikacijos rekordą ir pirmą kartą įvykdęs kandidato į sporto meistrus normatyvą. Kandidato į sporto meistrus ar sporto meistro vardas suteikiamas normatyvą įvykdžius 2 kartus per metus.

Taip pat puikiai pasirodė kitas jaunas kaunietis Lukas Lipkevičius, šaudantis olimpinių lankų vyrų grupėje. Jis taip pat pagerino Lietuvos 25 m kvalifikacijos rekordą ir po atkaklios kovos pasipuošė sidabro medaliu.

Latvijos čempionu šioje rungtyje tapo Janis Amatniekas.

Olimpinių lankų moterų grupėje čempione tapo Anetė Kreicberga, o skriemulinių lankų – Julija Oleksejenko. Šiose grupėse Lietuvos atstovės nešaudė, informuoja mūsų šalies lankininkų federacija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją