28-erių metų lietuvis pussunkio svorio kategorijos kovoje nugalėjo 30-metį amerikietį Karlą Reedą. Pergalę lietuvis iškovojo smaugimo veiksmu trečiajame raunde.

Abu kovotojai pirmuose raunduose praleido daug laiko grumdamiesi prie narvo tvoros ir dažniausiai jie kelių į pergalę ieškojo parteryje. Galiausiai trečiajame raunde J. Anglickas užsiėmė palankią poziciją ir likus mažiau nei 2 min. iki pabaigos, privertė varžovą pasiduoti.


Tai buvo septintoji J. Anglicko pergalė per aštuonias profesionalias MMA dvikovas. K. Reedo sąskaitoje – šešios pergalės ir du pralaimėjimai.

D. White‘o vardo turnyre buvo išdalinti kvietimai į prestižinį UFC turnyrą. J. Anglickas šios malonės kol kas nesulaukė.

Po „Dana White Contender Series“ kovų vakaro sutartis su UFC gavo Tony‘is Gravely‘is, Sarah Alpar ir Brokas Weavers. Williamas Knightas pelnė vystymosi kontraktą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)