Po 7 įvarčius įmetė Karolis Bliuvas ir Dovydas Kuodys, Mantas Galkauskas pelnė 6, o Jovydas Jurašius – 4 įvarčius.

Šeštadienį Valdemaro Burbos ir Gintaro Paškevičiaus vadovaujama rinktinė jėgas išbandė rungtynėse su Suomijos rinktine. Atkaklioje kovoje jaunieji Lietuvos rankininkai nusileido varžovams vieno įvarčio skirtumu 29:30 (14:17). Net 12 įvarčių Lietuvos rinktinei pelnė D. Kuodys, M. Galkauskas pasiekė 6 įvarčius.

Paskutinėse rungtynėse lietuviai dėl antros vietos susitiko su Estija. Lietuviai nusileido estams taip pat vieno įvarčio skirtumu 18:19 (9:10) ir užėmė trečią vietą.

Rezultatyviausiai Lietuvos rinktinės gretose žaidė M. Galkauskas, pelnęs 6 įvarčius. Po 3 įvarčius į varžovų vartus įmetė Marijus Gudeika ir Modestas Štarolis.

Į simbolinį geriausių žaidėjų septintuką pateko du Lietuvos rinktinės nariai. D. Kuodys buvo pripažintas geriausiu centro pozicijos žaidėju, o J. Jurašius išrinktas geriausiu linijos žaidėju.

Galutinė turnyro lentelė:

1. Suomija - 3 pergalės
2. Estija - 2
3. Lietuva - 1
4. Latvija 0

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)