Sekmadienio varžybų rezultatai:

Neįtikėtiną atkaklumą ir jėgą pademonstravę Saulius Ritter ir Mindaugas Griškonis dviviečių valčių rungtyje intrigą išlaikė iki pat finišo – nuo italų atsilikę vos keliomis šimtosiomis sekundės dalimis, lietuvaičiai pasidabino sidabro medaliais. Finale taip pat kovėsi ir dar viena dvivietė lietuvių valtis – Dominykas Jančionis ir Aurimas Adomavičius. Lietuviai finišavo penktoje vietoje.

Vienvietėje valtyje startavęs Rolandas Maščinskas nuo pat pradžių išsiveržė į priekį ir nušluostė nosis visiems varžovams – dar vienas aukso medalis Lietuvai.

Šiek tiek geriau pasijutusi ir jėgas išbandyti pasiruošusi Milda Valčiukaitė startavo su nauja savo porininke, Donata Vištartaitė. Merginos nuo pat pirmųjų sekundžių parodė varžovėms, kad šį sezoną lietuvaitės suformavo ne iš kelmo spirtą, tvirtą ir užsispyrusią komandą. Jos be vargo išsiveržė į priekį, finišavo pirmoje vietoje ir pelnytai atsiėmė čempionių trofėjus.

Didžiausia Lietuvių įgula – ketuvietė valtis, kurioj startavo ir geriausi šalies irkluotojai – Mindaugas Griškonis, Dominykas Jančionis, Rolandas Maščinskas ir Saulius Ritter. 2 km distanciją vyrai įveikė per 6min 37sek ir finišavo treti.