LIF prezidiumo nariais tapo Rimantas Bagdonas, Andrejus Gribojedovas, Giedrius Dambrauskas, Jurijus Babenko, Paulius Daumantas, Algirdas Butkevičius ir Vladimiras Mataitis.

2005-2008 metų laikotarpio LIF darbas buvo įvertintas "labai gerai".

Konferencijos dalyviai savo kalbose pasidžiaugė pasiektais rezultatais. "Per pastaruosius metus Lietuvos imtynininkai ne tik iškovojo medalius Europos ir pasaulio čempionatuose, bet ir laimėjo olimpinių žaidynių "bronzą", - pažymėjo laisvųjų imtynių rinktinės treneris Sergejus Kasimovas.

Treneriai Ruslanas Vartanovas ir Aivaras Kaselis taip pat pasidžiaugė pasiektais rezultatais ir priminė, kad Tarptautinė imtynių federacija (FILA) aukštai vertina LIF indėlį, plėtojant imtynių sportą ir todėl suteikė galimybę mūsų šaliai kitais metais organizuoti Europos imtynių čempionatą.

A. Gribojedovas padėkojo susirinkusiems už pasitikėjimą ir paragino ruoštis svarbiausiems varžyboms - lapkričio 28 dieną vyksiančiam tarptautiniam R. Bagdono graikų-romėnų imtynių turnyrui ir kitąmet kovo 31 - balandžio 5 dienomis vyksiančiam Europos čempionatui.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją