Tie, kurie negalės atvykti į Sostinių golfo klubą nebus pamiršti, nes specialius reportažus apie šį čempionatą ruoš internetinė „SportoTV“ televizija, kuri taip pat tiesiogiai transliuos finalinę turnyro dieną.

„Lietuvos atvirąjį golfo čempionatą transliuosime jau antrus metus iš eilės. Šiemet ši transliacija bus kokybiškesnė, filmuosime nei ši vieno, o kelių laukų. Planuojame dirbti su 5 kameromis, žiūrovams stebėti čempionatą padės komentatorius ir golfo ekspertas, bus pateikiama statistika“, – sakė „SportoTV“ projektų vadovas Jonas Stadalninkas.

„Šis sportas yra labai vizualus, nes jame dominuoja graži aplinka, elegantiški sportininkai. Todėl šiuo atžvilgiu transliacijos sėkmė labai priklauso nuo to, kaip renginys yra filmuojamas. Mes stengsimės, kad ši transliacija neatsiliktų nuo čempionato – būtų aukšto lygio.

O kalbant apie golfą vyrauja stereotipas, kad tai labai uždaras sportas, skirtas tik tam tikram žmonių ratui. Tačiau šis žaidimas gali būti įdomus kiekvienam, o tokios transliacijos tik padės su šiuo sportu susipažinti. Apie golfą Lietuvoje vis dažniau kalbama, prie to labai prisideda Lietuvos golfo federacija“.

Į atvirąjį Lietuvos golfo mėgėjų čempionatą suvažiuos ir žymiausi mūsų golfo žaidėjai – iš JAV grįžta Kornelijus Baliukonis, čempionate dalyvaus Gediminas Markevičius, daugkartinis Lietuvos čempionas Juozapas Budrikis. Dalyvavimą pirmenybėse jau patvirtino Izraelio, Rusijos čempionai. Turnyre taip pat varžysis Nigerijos, Pietų Amerikos, Kanados, Armėnijos, Ukrainos, Latvijos ir Estijos sportininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją