Lietuvos lengvosios atletikos federacija antradienį paskelbė galutinę mūsų šalies rinktinės sudėtį planetos pirmenybėse Dohoje.

Į pasaulio čempionatą vyks: Andrius Gudžius (disko metimas), Airinė Palšytė (šuolis į aukštį), Adrijus Glebauskas (šuolis į aukštį), Liveta Jasiūnaitė (ieties metimas), Edis Matusevičius (ieties metimas), Diana Zagainova (trišuolis), Dovilė Kilty (trišuolis), Živilė Vaiciukevičiūtė (20 km sportinis ėjimas), Marius Žiūkas (20 km sportinis ėjimas), Artur Mastianica (50 km sportinis ėjimas), Monika Bytautienė (maratonas).

Lengvaatlečius lydės treneriai: Vaclovas Kidykas, Viktoras Meškauskas, Tatjana Krasauskienė, Teresė Nekrošaitė, Edmuntas Matusevičius, Kęstutis Šapka, su papildoma asmeninio trenerio akreditacija (gyvens kitame viešbutyje nei komanda, bet galės padėti savo sportininkams taip pat kaip ir komandoje akredituoti treneriai) Romas Sausaitis ir Audronė Gavelytė.

Mūsų šalies atletus lydės rinktinės personalas: Aurelijus Žiedas (komandos vadovas), Tomas Vorobjovas (gydytojas), Mantas Lesnickas (kineziterapeutas), Tomas Bendaravičius (asmeninis A. Gudžiaus kineziterapeutas), su papildoma akreditacija Aistė Žemaitytė (psichologė).

Dėl traumos į čempionatą negali vykti Brigita Virbalytė-Dimšienė. Kitiems sportininkams nepavyko įvykdyti atrankos kriterijų.

Latvijai pasaulio čempionate atstovaus taip pat 11 sportininkų (5 iš jų – ieties metikai), Estijai – devyni.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)