Reitingo lyderiu lieka Birštone pergalę iškovojęs M. Maniušio komandos draugas Paulius Šiškevičius. 2015 metų Lietuvos plento čempionas savo sąskaitoje dabar turi 175 taškus ir 30 taškų lenkia Darijų Džervų („Staki–Baltik vairas“).

Reitingo lentelėje „Staki–Baltik vairas“ komandos lyderių trejetui ant kalnų lipa Eimantas Gudiškis, kuris Kaune savo sąskaitą papildė 70 taškų ir nuo trečios vietos dabar atsilieka tik dešimčia taškų.

U18 grupėje dvivaldystė. Pirmas dvi vietas su 35 taškais dalijasi Lukas Česaitis iš Šilalės „SM DSK Kvėdarna“ komandos ir Julius Kalpokas iš „MyBike-Gaja-DSK Staki“ komandos. Trečias rikiuojasi Birštono B distancijos nugalėtojas Aivaras Naujokaitis iš „KKSC DSK Fortūna“.

Veteranų 40+ grupėje lyderiu išlieka „SP Umarai“ komandos atstovas Saulius Janeliūnas, kurio sąskaitoje 31 taškas. Tiesa nuo jo tik per tašką atsilieka puikiai Kaune pasirodęs latvis Maris Kalveris iš „Evelo Team“. Trečias kitas „Evelo Team“ latvis Girtis Ververis, jo sąskaitoje 25 taškai.

Moterų grupėje pasikeitimų nėra. Kaune nė viena dailiosios lyties atstovių taškų nepelnė ir lyderė su penkiais taškais išliko Akvilė Gedraitytė, antra su trimis taškais rikiuojasi Silvija Latožaitė iš „Vaiano-Aromitalia“ komandos.

Kitos Lietuvos plento reitingo lenktynės vyks gegužės 29 dieną Klaipėdoje, kur dviratininkai susirinks į antrą „Bigbak Lietuvos plento taurės etapą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją