Čempioniškas nusiteikimas padėjo iškovoti pergalę

Sostinės atstovai naujose pirmenybėse, nepaisant nepalankių aplinkybių ruošiantis sezonui, sugebėjo iškovoti pergalę – permainingoje dvikovoje rezultatu 7:5 palaužta Rygos „Prizma“ komanda.

Po lygaus pirmojo kėlinio antroje rungtynių dalyje itin sėkmingai progas išnaudoję „pankai“ susikrovė net 4 įvarčių persvarą, kurią Rygos ledo ritulininkama rungtynių pabaigoje pavyko tik šiek tiek sumažinti, tačiau pergalę galų gale šventė „7bet – Hockey Punks“.

Komandos vyriausiasis treneris Mindaugas Kieras pasidžiaugė čempionišku nusiteikimu.

„Suprasdami realybę – artėjančios rungtynės jau šiandien, norisi nors trumpai pasidžiaugti pirmaja pergale pirmose bendros Latvijos ir Lietuvos lygoje. Vyrai šaunuoliai, parodė čempionišką charakterį.

Žaidėjai atidavė visas jėgas, kad išlaikytų teigiamą rezultatą lemiamu momentu“.

Tuo metu šeštadienio „7bet – Hockey Punks“ varžovas yra kur kas grėsmingesnis. Jelgavos „Zemgale“ kovo mėnesį, kaip, beje, ir „pankai“ iškovojo savo šalies pirmenybių čempionų titulą.

„Mūsų pirmųjų rungtynių rezultatas neabejotinai motyvuos varžovų stipriausius žaidėjus ir jie atvažiuos maksimaliai pasiruošę. Bus nelengva. Tačiau jau esame varžovų žaidimą paanalizavę ir bandysime išnaudoti kiek įmanoma geriau jų silpnąsias vietas“, – kalba nusiteikęs kovai M. Kieras.

Tadas Kumeliauskas

Jelgavos „Zemgale“ – Latvijos ledo ritulio centras

Pažymėtinas faktas, kad Jelgavos klubas varžosi ne tik OHL Baltijos lygos pirmenybėse, bet taip pat ir Suomijos antrojo diviziono Mestis lygoje. Galima sakyti, kad iš Rusijos Kontinentinės lygos dėl karo pasitraukus Rygos „Dinamo“ komandai pagrindiniu Latvijos ledo ritulininkų pasiruošimo centru yra šiandienos „7bet – Hockey Punks“ varžovų komanda.

Darbo patirties Latvijos rinktinėje turintis vyriausiasis svečių treneris Artis Abolsas planuoja į Vilnių atsivežti stipriausią sudėtį. „Zemgale“ turi būti motyvuota, nes šiai ekipai pirmenybių startas nepavyko: 0:3 nusileista praėjusio sezono finalininkui Rygos „Mogo“ bei po pratęsimo 1:2 Rygos „Dinamo“ komandai. Akivaizdu, kad Lietuvos čempionų laukia labai rimtas išbandymas.

Šeštadienio rungtynių pradžia „Pramogų arenoje“ – 17 val. 30 min.

Vilniaus "7bet – Hockey Punks“
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją