Latvijos taurės varžybos praėjusį savaitgalį buvo surengtos Daugpilio mieste. Į jį nuvykę Lietuvos breiko šokėjai varžėsi individualiose įskaitose, taip pat subūrė komandą bei startavo turnyre keturi prieš keturis.

Geriausiai pasirodė Dominika Banevič – Bgirl Nicka. Surinkusi 22,5 balo D. Banevič tapo absoliučia merginų grupės nugalėtoja. Antroje vietoje likusi Latvijos šokėja Bgirl Amanda surinko 15,5 balo, o trečiąją vietą Lenkijos sportininkei Bgirl Natalai garantavo 12,8 balo.

Į finalines kovas Latvijoje taip pat pateko mūsų šalies komanda „Vilnius Represent“, kurią sudarė Bgirl Nicka bei vaikinai: Baitas (Alfredas Ksenzovas), Bboy M (Mindaugas Bružas) ir Bboy Rukus (Rokas Šaltenis). Čia kova dėl medalių buvo atkaklesnė. Lietuvos ketvertas surinko 17,5 balo bei užėmė antrąją vietą tarp aštuonių komandų. Nugalėtojų taurė atiteko latviams – komanda „Nothing2Prove“ buvo įvertinta 18,5 balo. Trečioje vietoje taip pat liko Latvijos sportininkai – komanda „Magic4“ surinko 16,5 balo.

Rugpjūtį breiko kovas bus galima išvysti ir Lietuvoje. Gargžduose turnyras vyks 21 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)