Andrejus Drukarovas nefinišavo

Kalnų slidininkų sekmadienį laukė dvikovė - „Super-G“ ir slalomas. Deja, A.Drukarovas pirmoje rungtyje nepasiekė finišo ir dėl to nestartavo slalomo trasoje.

Linas Banys: „Padariau daugiau, nei galėjau“

Pirmasis iš Lietuvos biatlonininkų prie 7,5 km sprinto starto linijos stojo L.Banys. Jaunasis olimpietis trasoje garbingai kovėsi su 49 sportininkais iš viso pasaulio. Primoje ugnies linijoje gulėdamas L.Banys pataikė visus šūvius. Antroje ugnies linijoje, kurioje sportininkai šaudė stovėdami, tik vienas lietuvio šūvis buvo netaiklus. Apsukęs vieną baudos ratą mūsų biatlonininkas finišavo per 20 min. 29,9 sek., nuo lyderio atsiliko 1 min. 28,4 sek. ir bendroje įskaitoje buvo 13-as.

„Trasa labai gera, ir oras šiandien labai geras. Konkurentai labai stiprūs, bet stengiausi padaryti viską, ką sakė treneris. Manau padariau viską, ką galėjau, gal net ir daugiau“, - po finišo sakė sportininkas.

Šiandien taip pat startuoja biatlonininkės Nadiežda Derendiajeva ir Vitalija Kutkauskaitė bei ledo šokėjų pora Guostė Damulevičiūtė ir Deividas Kizala – jų trumpąją programą nuo 15 val. Lietuvos lauku galima stebėti „YouTube“ kanalu https://www.youtube.com/olympics. Ledo ritulio iššūkių turnyras dėl techninių kliūčių perkeltas į pirmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)