Jau susitikimo pradžioje Lietuvos merginų rinktinė surengė spurtą ir susikūrė 4 įvarčių pranašumą (5:1), o įpusėjus pirmajam kėliniui pirmavo 5 įvarčiais – 10:5. Iki kėlinio pabaigos Lietuvos merginų rinktinė savo pranašumą padidino dar vienu įvarčiu – 18:12.

Antrojo kėlinio pradžioje Latvijos moterų rinktinei pavyko sumažinti atsilikimą (20:22), tačiau lietuvaitės sugebėjo atsakyti tiksliomis atakomis – 27:23. Per likusį antrojo kėlinio laiką Latvija daugiau priartėti neįstengė ir mūsų šalies merginų rinktinė šventė pergalę – 30:25.

Lietuvos rinktinėje rezultatyviausia buvo Gabija Pilikauskaitė, kurie pelnė 7 įvarčius, Dominyka Andronik surinko 6, Deimantė Burbaitė – 5, Vakarė Petrėtytė ir Monika Valančiūtė – po 4, Singrida Kulikovaitė ir Smiltė Grotuzaitė – po 1.

Latvijos rinktinei Linda Krole pelnė 6 įvarčius, Patricija Pruse – 5, Leticija Veinberga ir Elita Ekkerte – po 4.

Pirmąjį susitikimą prieš latves Lietuvos merginos taip pat laimėjo – šeštadienį pergalę A. Senvaitienės auklėtinės pasiekė 27:25.

Lapkričio 26-28 dienomis Lietuvos dvidešimtmečių laukia kelionė į Austriją, kur vyks finalinis pasaulio čempionato atrankos etapas. Jame mūsiškės susigrums su pajėgiomis Austrijos ir Nyderlandų komandomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)