Tai bus lengviausiojo svorio kategorijos (iki 61,2 kg) kovotojų akistata.

Šį didžiulį ažiotažą keliantį susirėmimą ankstų sekmadienio rytą rodys „TV3 Sport“ kanalas ir naujos kartos televizija „Go3“.
Spalio 11-ąją tiesioginės transliacijos pradžia – 3.00 val. Iš pradžių bus parodytos kelios įžanginės kovos.

32 metų 168 cm ūgio M. Moraesas MMA (Mišrių kovos menų) narve yra pralaimėjęs dabar karjerą jau baigusiam lietuviui Deividui Taurosevičiui.

Tai nutiko 2011 metais. Beje, D. Taurosevičiaus statistika MMA narve yra labai solidi – 17 pergalių, 5 pralaimėjimai. Įdomu tai, kad jis profesionaliai žaidė regbį ir buvo šios sporto šakos vienas Lietuvos rinktinės lyderių.

Pernai M. Moraesas grūmėsi dėl UFC čempiono titulo ir turėjo pripažinti amerikiečio Henry Cejudo pranašumą. Dabar Brazilijos sportininkas lengviausiojo svorio UFC reitinge užima pirmąją vietą.
Jis laimėjo penkias iš paskutinių šešių kovų. Praėjusioje savo akistatoje praėjusių metų gruodį M. Moraesas palaužė tautietį Jorge Aldo. Šios svorio kategorijos čempionas yra rusas Piotras Janas.

28 metų C. Sandhagenas yra net 12 cm aukštesnis už oponentą. Šis kovotojas anksčiau lankė krepšinio treniruotes. Amerikiečio sąskaitoje MMA kovose – 12 pergalių (4 nokautai), 2 pralaimėjimai. Jis praėjusį kartą nusileido kitam JAV atstovui Aljamainui Sterlingui, kuris UFC reitinge yra antras. C. Sandhagenas rikiuojasi ketvirtojoje vietoje.

Ir M. Moraesas, ir C. Sandhagenas anksčiau kovojo puslengvio svorio (iki 65,8 kg) kategorijoje. Brazilas UFC varžybose pradėjo dalyvauti 2017-aisiais, o amerikietis – 2018 metais.

Prieš Brazilijos ir JAV sportininkų mūšį bus galima stebėti keletą kitų įdomių kovų. Puslengvio svorio kategorijos akistatoje jėgas išbandys brazilas Edsonas Barboza ir Suomijos atstovas Makwanas Amirkhani.

Akis į akį susidurs ir sunkiasvoriai (iki 120,2 kg) – amerikietis Benas Rothwellas mėgins nugalėti lenką Marciną Tyburą. Vidutinio svorio kategorijoje (iki 83,9 kg) santykius aiškinsis brazilas Markusas Perezas ir Pietų Afrikos Respublikos sportininkas Dricusas Plessisas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)